//Sepet Story ^^
Ramadhan & Birthday ai :3
Sabtu, 25 Jun 2016 | 0Superstar (s)!

Salam Ramadhan Kareem :) Harini dah masuk fasa ke 2 ramadhan maksudnya dah tinggal lagi 11 hari nak raya . Maaf kalau silap :)Then counting birthday aku yg ke tuut hahaha takde lah buat apa nak rahsia sgt ye dokk . Yg ke 20 tahun pada 30 Jun ni . Tua dah sob sob . Untuk birthday ni aku harap dapat habiskan diploma then kerja insyallah kalau ada rezeki . Sambung degree? Maybe tak kot. Sebab masalah kewangan . So decide nak kerja . Kalau sesiapa ada partime model muslimah ke boleh lah panggil lepasni :P Berangan je kau ehh . Dahlah tak tinggi , ade hati konon hahahaha. Even kalau ada rezeki pun tengok laa keadaan nk sambung degree ke tak sebab aku ni jenis bukan kaki belajar sgt . Bila belajar gila gila sampai stress , mula laa nangis semua ape jadah laa kan -,-
Tak apa laa tak semestinya takat diploma takde rezeki kerja kan . Cuma degree boleh demand gaji kateko . Sokay ALLAH the best planner :)

Birthday wishlist? Of course laa nak ade org surprisekan aku . Tapi bukan naik LIMO ehh hahahaha. Tapi benda tu takde nya jd nyata . Berangan lagi wehh hahaha . As long as dipanjangkan umur , murah rezeki then sihat semua nya alhamdulillah . Okay ni wishlist aku :


                                             
                                                                     GO PRO HERO 


                                             
                                                                    Adidas Superstar


Okay dapat dua ni cukup dah hari-hari aku muahahaha . Nak bnda mahal je kau ni kan -,- Tapi selalu nya apa yg aku wish tu laa aku beli sendiri . Janji dapat . Btw aku harap orang yg aku sayang tak lupa laa hari penting aku sbb aku tak pernah lupa pun hari penting diorang :")) Chaww .






Older Post | Newer Post
EMPUNYA BLOG


Fatin Afiqah | 21 | STUDENT | NEGERI SEMBILAN > JOHOR |



Diary About Stuff Site

Let's Talk!


Old Story :)


get this widget here


The Credits!

Template by : Cherrybam and NadyaWiwit
Basecode by : Nadya
Header by : Munirah
Sidebar coding : Kak Fatin Full Edited : Sepet