//Sepet Story ^^
Hati-hati.
Khamis, 5 Mei 2016 | 0Superstar (s)!

Pernah tak kau terfikir sebenarnya kau sedang berhadapan dgn org yg munafik? Depan kau baik tp belakang kau ya ampunnn perangai kalah syaitonnirrajjm . Sedar tak sedar tu lah benda kau kena hadap . Susah sebenarnya kau nk cari org yg ikhlas dgn kau sedangkan saudara sendiri boleh tikam kau dari belakang lagikan orang yg entah mana -mana yg kau tak kenal or dah kenal bertahun . 

Pengalaman banyak ajar aku jadi matang*ecehh* . Actually aku dah tawar hati nak ada kawan baik a.k.a BFF . Sebab benda tu tak lag seindah mcm friendship goal yg selalu kau tgok kt laman sosial yg agak mcm eyy sial ah hahahaha .

Siapa tak sakit weh bila kawan tuduh kau LUPA DIRI dekat org lain. Siapa tak sakit bila org KUTUK kau sedangkan dia nk jadi mcm kau sebenanrnya. Siapa tak sakit bila kau mintak TOLONG tp dia boleh buad muka mcm kau ni pengemis . Ehh kalau aku tak susah aku pun taknak lah minta simpati .

Sakit wehh kena paksa diri kental depan org lepastu malam2 terpaksa nangis depan kawan yg turut kena benda yg sama . For those yg pernah tengok aku nangis depan korang , terima kasih sbb ada masa aku perlu. May Allah bless you with me . Aku mintak maaf sebab aku pun banyak silap dgn org. Mungkin ini peringatan utk aku jd lebih baik :')


Older Post | Newer Post
EMPUNYA BLOG


Fatin Afiqah | 21 | STUDENT | NEGERI SEMBILAN > JOHOR |



Diary About Stuff Site

Let's Talk!


Old Story :)


get this widget here


The Credits!

Template by : Cherrybam and NadyaWiwit
Basecode by : Nadya
Header by : Munirah
Sidebar coding : Kak Fatin Full Edited : Sepet