//Sepet Story ^^
Fake vs Munafake
Rabu, 25 Mei 2016 | 0Superstar (s)!

                               


Lately , aku dapat tahu ada yg backstabber aku :)) No wonder laa asyik tak sedap hati , suka menyendiri je . Ternyata dalam diam aku ada yg mengeji *flip hair* Yang buad benda tu semua org yg aku trust & oang yg aku tak expect dia akan buad . Tahniah laa ye kepada hamba Allah tu . Aku malas nk bising. Semakin kau bising , semakin masalah tak akan setel . Be mature . Haters gonna hate whether we be nice to them . Abaikan broken English aku . Aku ni taktahu ah ape salah aku , apa teruk sgt aku ni kan sampai ramai haters tak sudah . Cewahh . Ajet kau retis je . No bukan tu yg aku maksudkan . Cuma aku pelikkkkkkkkkk kenapa aku yg diam ni pun orang dok dengki ? Tu satu hal then asyik jumpa org yg suka bg harapan lagi . Blerghhh i'm so done with my life. Benda remeh temeh sememeh ni buat aku tak tenteram . Asyik dok throwback je sampai dah mcm taktahu nk buad apa . Ya Allah :'( Nak luah kt someone yg aku boleh percaya but i'm trust no one ! Except my family . Tapi kalau asyik problem yg sama mesti mak aku taknak layan dah hmmm . Masalah remaja betul .

Jalan penyelesaian luah dekat blog kesayangan :') Eventhough tak ada yg sudi nk visit pun sokay lah aku rela syok sendiri kt sini . Pernah ada satu masa aku menangis depan kawan yg aku percaya disebabkan benda bodoh semua ni . Kuat mana pun perempuan tu mesti ada hari yg dia akan rasa lemah gila sebab dh tak tertanggung beban yg dia pikul . Itu baru 1 problem . I also have another 99 problem to solve . Kah !

Maybe semua ni berlaku ada hikmahnya. Allah nak aku dekat dgn dia . Hmm ampun kn aku Ya Allah . Aku cuba perbaiki mana yg silap . Aku cuba jadi hamba mu yg taat . Slow slow aku cuba berubah . Istiqamah . Hidup ni tak lama . Harapnya kita semua diredhai nya . Aku tengah cuba nak maafkan org yg dah menyakitiku . Sound difficult but pray for me . Insyallah :))


Older Post | Newer Post
EMPUNYA BLOG


Fatin Afiqah | 19 | STUDENT | NEGERI SEMBILAN > JOHOR |



Diary About Stuff Site

Let's Talk!


Old Story :)


get this widget here


The Credits!

Template by : Cherrybam and NadyaWiwit
Basecode by : Nadya
Header by : Munirah
Sidebar coding : Kak Fatin Full Edited : Sepet