//Sepet Story ^^
2k16
Selasa, 5 Januari 2016 | 0Superstar (s)!


Assalamualaikum ! Alhamdullilah masih dipanjangkan umur nak sambut New Year walaupun lambat update dekat blog . Biasa lah orang rajin menaip memang macam ni . Orang ada blog , kau pun nak . Penyudah nya bersawang . Sekian  . New year aku memang hambar dengan mereput dekat rumah menghabiskan sisa cuti sem yg berbaki beberapa hari je lagi ni . Lagi pun dah masuk fasa umur 20-an sehhhh . Sedih rasa dah makin tua . Sob sob . Azam tahun ni ? Nak bagi kejayaan dekat mak ayah sebab aku belajar pun dah tinggal setahun setengah je lagi , so kena kerja keras & make my parent proud :) Doakan kejayaan aku eh ? Amin .

Memandangkan kita baru je melabuhkan tirai 2015 , jadi nya aku nk throwback sikit pasal 2015 .


Terus terang memang banyak duka daripada suka . Yes . Salah satu daripadanya aku pernah CLASH tahun tu . Hahaha . Itu memang tak akan dapat dilupakan dan mesti diceritakan . Aku ni memang takde bab lain . Bab tu je yg selalu jd masalah sejak dari dulu. Entah apa apa kan tapi suka hati aku lah sebab ni blog aku . Kahkah . Sebab dekat sini je aku boleh merepek sepuas hati aku . Kalau cerita dekat orang , orang tak akan faham dan tak pernah faham . Disebabkan  peristiwa tragis aku tu , sampai sekarang aku bahagia hidup sorang walaupun sunyi . Ecehhh . Takde hal as long my family ada :) Gentle la cakap , bila dah sorang ni banyak benda aku belajar & buad aku jd lebih matang dlm berfikir walaupun aku tak laa matang mana pun . Ehhhh . Dan yg lagi penting aku lagi dekat dgn DIA . Bukan la nk cakap masa bercinta tu lupa DIA terus tp lalai sikit tu ada laa . Alhamdulillah maybe ini yg terbaik utk masa depan aku . Maybe akan ada yg lagi sesuai nanti . Insyallah ....

Lepas je semua tu jadi , aku dapat banyak kekuatan baru dari kawan-kawan . Family tu semestinya lahh  . Banyak masa aku habiskan dgn kawan aku . Menangis ? Gelak ? Tipu laa diorang tak pernah tgok aku dalm dua mood tu . Bersyukur diorang faham . Semoga kawan sampai Jannah yaaa :)

Thanks for those yg stay sampai sekarang , yg faham perangai aku walaupun aku ni banyak buad salah dekat orang tp takpe aku sedar diri aku mcm mana . Thanks jugak yg pergi sebab dah nampak side aku yg tak berapa nk perfect ni . Semoga Allah yg membalas nya . Aku tak mampu nk buad apa-apa selebihnya aku berserah . Sebab kalau buad apa pun benda tak kan setel . Lets ignore all the shits and start your new life in 2016 :)



Older Post | Newer Post
EMPUNYA BLOG


Fatin Afiqah | 21 | STUDENT | NEGERI SEMBILAN > JOHOR |



Diary About Stuff Site

Let's Talk!


Old Story :)


get this widget here


The Credits!

Template by : Cherrybam and NadyaWiwit
Basecode by : Nadya
Header by : Munirah
Sidebar coding : Kak Fatin Full Edited : Sepet