//Sepet Story ^^
Tarbiah sentap .
Sabtu, 26 September 2015 | 0Superstar (s)!


A big thanks to writer of this book. Belum habis baca tapi banyak benda yg buad aku sedar bila aku mula selak halaman demi halaman buku ini . TARBIAH SENTAP , dengar tajuk pun dah tahu yg isi nya bakal menyentapkan kita seorang pendosa tanpa noktah . Acewahh terasa macam bagi ceramah gitu . Tapi seriously best ! Buku ni cerita macam mana nk jaga ikhtilat kita . Dan paling penting macam mana nk elak dari terjebak crush or couple ni. Aku baca pun sebab aku perlukan satu motivasi utk diri aku . Yelah selama ni sibuk fikir orang yg tak pernah fikir aku sedangkan dekat DIA aku abaikan . Ya Allah ampunkan dosa aku . Hmm . 

Banyak benda berkaitan dengan norma hidup kita dalam buku ni terutama remaja. Kalau korang nak rasa feeling mcm mana , try beli buku ni okayy :)


Older Post | Newer Post
EMPUNYA BLOG


Fatin Afiqah | 19 | STUDENT | NEGERI SEMBILAN > JOHOR |



Diary About Stuff Site

Let's Talk!


Old Story :)


get this widget here


The Credits!

Template by : Cherrybam and NadyaWiwit
Basecode by : Nadya
Header by : Munirah
Sidebar coding : Kak Fatin Full Edited : Sepet