//Sepet Story ^^
I'm sorry .
Jumaat, 11 September 2015 | 0Superstar (s)!

Dah kenapa wehh tetiba kau mintak maaf ni ha ? Frust ? Stress ? Hmm tidok ler . Sebenarnya nak mintak maaf dekat someone tu sebab aku dah buad dia rasa mcm syok sendiri padahal takpun . Aku cuma perlu masa untuk terima dia . Bukan apa , nak terima orang baru dalam hidup memang ambik masa lama . Dah lah yang kali ni aku nak yang serius punya relationship bukan main-main . Serius rasa menyesal sebab dengar pendapat orang yang bukan-bukan . Sekarang ni rasa nak balik dekat  dia. Dia takde apa yg kurang pun . Bagi aku dia baik , suka buad lawak dengan punchline & pickuline dia . Yg selebihnya baik dia tu biarlah aku yang tahu . Sekarang ni rindu pulak nk text dia  Nak panggil dia Pakcik , T-Rex , Meon :P Banyak kot nama gelaran dia aku bagi . Sesuka hati aku jea kan . Tapi dia pun ada bagi nama dekat aku . Dia panggil aku raksasa Gorgon :'DD

Tapi sekarang dah tak mcm masa kita baru kenal kan awak ? Masa baru kenal tu dulu selalu kita text . Lepas je raya haritu awak dah lain . Katanya ada masalah . Hurm aku pun taktahu ah masalah apanya sebab dia ni seorang yg taknak susahkan orang dengan masalah dia . Kalau boleh dia nak setel sendiri. Sampaikan beberapa hari jugak lah dia senyap je . Aku pulak yg macam " Eh mana dia ni , dah lupa aku ke?" Sedih tau ...

Kalau lah aku diberi peluang kedua , tak kan aku sia-siakan hati tu . Tp menyesal pun tak guna . Doa jelah mana tahu suatu hari nanti jodoh ke apa . Kalau ada tu Alhamdulillah. Aku lah yg paling bahagia di duniaa . Doakan aku dengan dia tau kawan-kawan . Aku rindu dia sgt :'))




Older Post | Newer Post
EMPUNYA BLOG


Fatin Afiqah | 21 | STUDENT | NEGERI SEMBILAN > JOHOR |



Diary About Stuff Site

Let's Talk!


Old Story :)


get this widget here


The Credits!

Template by : Cherrybam and NadyaWiwit
Basecode by : Nadya
Header by : Munirah
Sidebar coding : Kak Fatin Full Edited : Sepet