//Sepet Story ^^
Hari Raya Aidil Adha vs Lepak .
Sabtu, 26 September 2015 | 0Superstar (s)!

Harini hari kedua raya korban . Lepas je balik kanpung terus rushing pergi jumpa gadis-gadis tersayang aku . Macam biasa laa kawan sekolah dulu-dulu :) Yg masih aku contact sampai sekarang . Bila dah jumpa biasa laa selfie je kerja nya . Iya lahh masing-masing dah belajar lain tempat then dapat jumpa masa cuti je . Sekali jumpe hamekaw gambo penuh  . Pening hakak dibuad nyaa :p 




                       Makan dulu

Lepas je perut kenyang terus pergi taman . Nak bergambo lagi katanya . Nah aku bagi kiteorg punya selfie sampai lebam . 






Tetiba ada pulak si budak shafiq ni sesat . Dia pun join sekaki . Muahahaha . Mcm friendship goals sgt . Ehh ? :3





Boleh tahan banyak. Actually ada lagi . Tapi malas nk masuk kan sebab penat lepak tadi hahaha . Thanks gais . Harap kawan sampai bila-bila. Susah senang sama - sama & berjaya pun sama-sama . Iloveyouall 🌹❤️



Older Post | Newer Post
EMPUNYA BLOG


Fatin Afiqah | 21 | STUDENT | NEGERI SEMBILAN > JOHOR |



Diary About Stuff Site

Let's Talk!


Old Story :)


get this widget here


The Credits!

Template by : Cherrybam and NadyaWiwit
Basecode by : Nadya
Header by : Munirah
Sidebar coding : Kak Fatin Full Edited : Sepet