//Sepet Story ^^
Mei 2015 .
Ahad, 24 Mei 2015 | 0Superstar (s)!

Dah nak masuk setahun lebih aku tak update blog kesayangan ni . Last update 2013 . Gila lama siak . Serious lepas jea habis SPM dulu dulu , life busy kerja . Then , dapat tawaran belajar . So memang tak hadap blog ni . Hadap Twitter , Insta & Wechat je .

Harini tetiba terdetik pulak nak start balik berblogging . Ehem . Bukan apa , sejak dua menjak ni banyak sgt problem sampaikan taktahu nk luah dekat siapa . Kalau luah dekat orang nanti banyak mulut pulak so blog menjadi pilihan saya . Hiks . 

Bila baca post lama dekat blog sumpah rasa nak gelak sebab post entah apa apa. Maklum laa zaman sekolah . Zaman hingusan . Sekarang dah matang sikit . Matang ke ? HAHA . 

Empunya blog sekarang pun dah nak masuk 19 tahun pada 30 hb June ni . Ingat bagi hadiah tau sesiapa yg tahu birthday aku tuu ehehehe . Nah hakak nak payung gambar latest . Nanti sambung topik lain okay . Bye blog sayang ❤️

                           




Older Post | Newer Post
EMPUNYA BLOG


Fatin Afiqah | 21 | STUDENT | NEGERI SEMBILAN > JOHOR |



Diary About Stuff Site

Let's Talk!


Old Story :)


get this widget here


The Credits!

Template by : Cherrybam and NadyaWiwit
Basecode by : Nadya
Header by : Munirah
Sidebar coding : Kak Fatin Full Edited : Sepet