//Sepet Story ^^
Selamat Hari Raya :D
Selasa, 13 Ogos 2013 | 0Superstar (s)!


Macam tak percaya dah raya . Itu jea yang mampu aku cakap . Alhamdulillah masih dipanjangkan umur dan diberi peluang utk beraya tahun nie :') Kepada sesiapa yang kenal aku tuu , aku nk ucapkan selamat hari raya aidilfitri , maaf zahir dan batin :) Kalau yang tak kenal pon selamat hari raya jugak tau ;3

Tahun ni tak macam dulu meriah raya . Sebab first time tahun nie atok dah takde :'/ Sumpah sedihh . Sape tak sedih do . Dulu balik je mesti nampak atok . Sekarang semua tu tinggal kenangan :'/ Aku masih ingat lagi senyuman atok , lawak atok dan semua laa . Rinduu sgt . Yelaa aku membesar hanya dpt kenal atok je . Arwah wan dah meninggal sejak aku kecik lagi . Muka pon aku tak pernah tahu . Tp tahun nie rase kehilangan sgt . Takpe lah , yang pergi tetap pergi kan . Al fatihah . . 

And one more , tahun nie takdapat banyak duit raya . Lol . Semakin meningkat umur , semakin kurang duit raya . Thats the fact -,- 

Tak sabar nak tunggu jamuan raya tahun nie dekat sekolah . Sebab tahun nie last year akuuuu :') Hope tahun nie meriah dan gempak :D Just tunggu jelah nanti aku update pasal jamuan raya dekat sekolah . See yaaa . Byeeee :*




Older Post | Newer Post
EMPUNYA BLOG


Fatin Afiqah | 19 | STUDENT | NEGERI SEMBILAN > JOHOR |



Diary About Stuff Site

Let's Talk!


Old Story :)


get this widget here


The Credits!

Template by : Cherrybam and NadyaWiwit
Basecode by : Nadya
Header by : Munirah
Sidebar coding : Kak Fatin Full Edited : Sepet