//Sepet Story ^^
SPM is just around the corner .
Selasa, 30 Julai 2013 | 0Superstar (s)!

Assalamualaikum :)

Ade yg rindu Sepet tak ? Err . Rindu dekat blog ni . Again aku asyik update entry rindu je kt belog nie kan *dah takde idea kepe minah nie* . Abaikan abaikan . Nahh ! Dah nak masuk bulan 8 okey . Sekarang tengah puasa then tak lama lagi nak raya . Yeayyy :D Tapi ? Semakin dekat raya maka semakin dekat lah jugak SPM kau . This is a good news for me . Puduii aku woi -,- 

Bila lah nk habis sekolah ? Bila lah nk habis SPM ? Aku tahu semua SPM victim mesti cakap macam nie . Kan ? Hmm penat doe . Kelas pagi , petang , malam . Sampaikan nk baring pon takde mase *konon* . Cikgu semua dah membebel dekat budak form 5 . Yang lawaknya masa perhimpunan td , cikgu boleh pulak cakap macam nie "Hah yg form 5 tu , jgn ingat nk ponteng sekolah je . Nanti dah habis sekolah sibuk laa nk update gambar dekat facebook pkai tudung sekolah n letak caption 'saya rindu sekolah' . Memang tak laa" Baik punya perli cikgu nie --' Memasing bajet macam tahun depan je nk SPM . Bagus punya perangai kan . Tolong sedar Sepet oi :/


this is SPM victim *scroll down*

Ya Allah . Aku takut . Macam mana kalau aku hampa kan parents aku nanti ? Masyallah . Mintak ampunn . Semoga apa yg dirisaukan tak akan berlaku , fullstop . 

Btw , nak ucap HAPPY BIRTHDAY FOR KAK FARA ALIZA . Semoga panjang umur and murah rezeki . Birthday kite pon macam nak sama je kan . Beza bulan je . Sorang 30/6 , yg sorang lagi 30/7 . Ngamm (Y) . One more , saya sayang akak . Hihi :* Okey , cukuplah sampai disini dulu ya . Tunggu entry yg akan datang . More story i will update . Story lama pon aku update . Hahaha . Okey chaww . Byeeee :)


Older Post | Newer Post
EMPUNYA BLOG


Fatin Afiqah | 19 | STUDENT | NEGERI SEMBILAN > JOHOR |



Diary About Stuff Site

Let's Talk!


Old Story :)


get this widget here


The Credits!

Template by : Cherrybam and NadyaWiwit
Basecode by : Nadya
Header by : Munirah
Sidebar coding : Kak Fatin Full Edited : Sepet