//Sepet Story ^^
Faham la sgt -,-'
Khamis, 27 Disember 2012 | 1Superstar (s)!

Assalamualaikum :) 
Cuti sekolah nie aku selalu laa jugak online , kadang-2 online kt netbok or fon je .Tapi yg selalu aku bukak sekarang Twitter :D Sebab twitter la tempat aku meluahkan masalah , isi hati or ape ape yg aku rase nk merapu :P Facebook macam mana ? Omaigad . Laman sosial yg lagi satu tuh telah dianaktirikan . Kasihan dehh --' 

Bukan taknak bukak , tapi bile bukak aku jd menyampah . Banyak benda yg menyakitkan hati and kebanyakkan friendlist wa semua satu sekolah . Takde privacy and aku sgt taksuka :3 Sebab ramai mulut macam siaaa okey . Tolong faham aku sgt benci benda tu . Sibuk dok jage tepi kain org kan ? Jaga hal sendri laa wehh :)

Bila bukak Twitter , ramai pulak doktor cinta yg tak bertauliah . Mostly lelaki pulak tuh . Sesetengah ayat diorg memang awesome and betul . Diorg bercakap pasal hati and perasaan girl :') Diorg mcm memahami girl tu mcm mane . Tapi kadang-kadang aku menyampah pon ade bace ayat diorg tu sebab ape yg diorg ckp tu bertentangan dgn ape yg diorg buad keyhh -,-' Aku setuju dgn beberapa org budak twitter nie , ayat dia mmg makan dalam . Ayat dia ni sama mcm ape yg aku selalu pikirkan :D 







Sape setuju ? Hahaha . Memang betul pon kan :) Kalau laa  laki nie faham perempuan , kenape kebanyakkan perempuan single and malas nk couple ? Fikir sendiri :D Tapi tak semua lelaki mcm tu kan :') Nak cari yg betul-2 setia n jujur tu je yg susah . Bayangkan la penduduk bumi yg 7 billion nie . Berape kerat yg setia , jujur and ikhlas terhadap pasangan masing-masing ? 

Kalau aku , aku tak mintak banyak . Cukuplah lelaki tu boleh terima aku seadanya , boleh bahagiakan aku . jujur , setia and paling penting bagi perhatian dkt aku . Tak guna muka handsome tapi hati aku selalu terluka dan sedih kan :)



Older Post | Newer Post
EMPUNYA BLOG


Fatin Afiqah | 19 | STUDENT | NEGERI SEMBILAN > JOHOR |



Diary About Stuff Site

Let's Talk!


Old Story :)


get this widget here


The Credits!

Template by : Cherrybam and NadyaWiwit
Basecode by : Nadya
Header by : Munirah
Sidebar coding : Kak Fatin Full Edited : Sepet