//Sepet Story ^^
Happy Belated Birthday Friend ;')
Rabu, 28 November 2012 | 0Superstar (s)!




Assalamualaikum readers :) Eyh kau ade ke readers aten ? Haha . Bajet macam kau artis je makcik :P Ehemm , siape budak dekat atas nie ? Tadaaa . Dia kawan aku laa :) Actually , nak ucap HAPPY BELATED BIRTHDAY dekat dia nie :3 Sebab aku buad entry nie late . Sepatutnya aku update 20 November tuu . Tapi nak buad macam mana , jarang online kan . Kau jgn marah tau sayang . Aku bukan lupa or tak nak update entry pasal kau cume mase tak mengizinkan aku . 

Dear Ika Nabila ,

Kita banyak kali ade salah faham kan ? Semuanya punca dari aku . Hurm , aku tau aku banyak salah . Actually , aku tak pernah lupakan kau kawan sejak aku pindah sekolah . Dah memang style aku mcm nie , aku lebih suke diamkan diri . Aku jenis tak banyak ckp . Kadang-2 , aku tertanya-tanya kenapa org selalu salahkan aku . Cakap aku lupa diri bagai . kau kan dah lama kenal aku ? Tak kan la kau tak tau aku mcm mana . Nevermind lah , past is past . Aku taksuka gaduh . Sebab gaduh tu buad aku rasa janggal . Yelah , selama nie bertegur tup tup masing-masing mcm tak pernah kenal . 

But , aku nk kau percaya dekat aku . Even banyak benda aku tak story kt kau , tak share kt kau itu tak bermakna aku lupa kau tau . Aku just nk privacy , tu je . Hope kau faham . Tapi kalau kau tak percaya , up to you lah . Aku tak pernah paksa . Aku tau ramai yg tak percaya kt aku sekarang nie :') Aku harap kalau kau tak puas hati ape2 , please tolong bagitau aku terus . Taknak mention-mention kt Fb , Twitter segala k . Hurm , okey laaa . Hope kau panjang umur n murah rezeki . Dan , hope persahabatan nie kekal walaupun masing-masing dah buad haluan sendiri . Berkawan biar beribu kan . Byeee :)







Older Post | Newer Post
EMPUNYA BLOG


Fatin Afiqah | 19 | STUDENT | NEGERI SEMBILAN > JOHOR |



Diary About Stuff Site

Let's Talk!


Old Story :)


get this widget here


The Credits!

Template by : Cherrybam and NadyaWiwit
Basecode by : Nadya
Header by : Munirah
Sidebar coding : Kak Fatin Full Edited : Sepet