//Sepet Story ^^
Birthday party yg tak seberapa :3
Khamis, 22 November 2012 | 0Superstar (s)!

Assalamualaikum :) Ingat lagi entry yg aku cer pasal birthday membe aku iaitu Fyza ? Kalau tak ingat nevermind , hahah . Hurm , aritu kiteorg sambut birthday dia dengan lagi sorang membe aku , Nisa . Kiteorang sambut dlm 7 hari bulan 11 tu laa . Now baru nk update disebabkan aku yang jarang online sekarang nie . Kalau online pon malas nk bukak belog . Hee :P Actually , picture banyak tapi aku masuk kan kt belog nie sikit je . Selebihnye dekat fb lah . Birthday kiteorg nie terlalu simple Wdisebabkan takde masa nk plan lbih2 n bajet tak mencukupi . We all just ade kek , keropok , air n ade laa benda yg untuk birthday tu . Lepas tu ape bende tah yg tiup-2 tu , hehe . Nampak sangat jarang sambut birthday . Eyh , membebel je . Jom tengok pic yg tak berapa nk banyak nie :D


kiri fiza , tengah-2 nisa n yg tetibe menyelit pakai tudung coklat tu tuan tanah kedaung errr i mean tuan belog. ahaks -,-'



kanak-kanak ribena --'


boo boo


yeahh . kecik pon adooo . *tykah


tengah2 tu syafiq . membe kiteorg jugak . haha






Simple kan ? Nak buad besar2 tak mampu lah der . Wa budak sekolah lgy meyh :) 


Erm tapi ade laa seorang hambe Allah nie tak puas aty dgn aku . Dipendek kan cerita , dia my friend jugak lah . Dia marah aku tak ajak dia n dia ckp why not tunggu dia balik asrama . Nie dia cakap . .


See ? Macam nie lah awak , awak sedar tak yg birthday tu bkn birthday sye . Itu birthday Fiza n Nisa . Sye just datang sbb dorang jemput and kenape awk nk mara sye sbb tak tunggu awk blik asrama ? Pergi laa tnye siape yg buad birthday tu . Lagi pon , dah tu je masa yg Fiza ade untuk buad birthday dia . Mcm tak faham faham pulak yg masa cuti ni Fiza ade latihan tarian , latihan olahraga . So , tu je masa yg sesuai . Kalau sye ckp pon , buang mase je . Awk tak pernah nk faham situasi org . Awk just pikir kepentingan n situasi awk sorang je kan .

Btw , teruskan laa perangai macam lahanat tu k sayang ? Kalau berpuluh2 org awk kawan and awk still buad perangai mcm nie , sye rase dorang pon akan fedup kot . Why tak nak ckp depan2 ? Rumah kite dekat je kan ? Kenapa bila masing masing tak puas hati dengan aku , semua pakat nk hentam kt fb ? Setahu aku , org yg tak matang je buad mcm tu sayang . And , sye malas nk gado dgn awk sebab benda BODOH mcm nie . Sye masih hormat lagi parent awk . Sbb diorang terlalu baik dgn family sye . But awak ? Entah lah . Kalau awk mara sye pon , perlu ke nk ckp " PI MAMPOS LA SAHABAT " ? Aku tak rasa seorang kawan akan ckp benda mcm tu .

Dah dah laa tu . Tolong henti kan semua nie . Dah semua orang nk tuding jari kt aku . Nk ckp aku lupa kawan bgai . Mcm la korang tak pernah buad semua tu kt aku . Aku tau lah korang pon pernah kutuk aku . Cume aku mls nk ckp bnyak je . Mls nk kecoh2 . Kalau mcm nie la perangai kau , sampai bila bila n dengan siapa kau berkawan pon org akan fedup la weh . Macam kau tak pernah buad dosa kan ? Mcm kau perfect sgt kan ? Come on lah . Manusia tak sempurna . Sekian . Lu pikir la sendiri . Byeee .


Older Post | Newer Post
EMPUNYA BLOG


Fatin Afiqah | 19 | STUDENT | NEGERI SEMBILAN > JOHOR |



Diary About Stuff Site

Let's Talk!


Old Story :)


get this widget here


The Credits!

Template by : Cherrybam and NadyaWiwit
Basecode by : Nadya
Header by : Munirah
Sidebar coding : Kak Fatin Full Edited : Sepet