//Sepet Story ^^
Setel sudah exam -,-
Rabu, 31 Oktober 2012 | 0Superstar (s)!

                                          

Finally :D Exam akhir tahun sudah habessss . Selame 2 minggu memerah otak , tension , stress , bosan plus kene hadap buku jea . Haha . Lepas nie , boley lha onlineeee :3 But , tahun depan nak spm pulak . Hatoi . Phenink kepala wa . Burrrr -,- Nak buad macam mane Aten, hidup mesti diteruskan . Even kau nak elak pon , benda tetap jadi . Positif k positif :))

                                                    
 macam nie laa situasi aku mase belajar :P

Sebenarnye terkilan sebab tak belajar betul2 mase form 4 nieyh . Seriously perangai aku tahun nie teruk . Pelajaran terkapai-kapai . Ayah pon kecewa dengan aku . Aku harap tahun depan aku boleh prepare sebaik mungkin dan hope so laa aku tak memain . Aku taknak ayah marah lagi . Sebab bila ayah marah , ayah akan buad derk je dengan aku . Aku seolah-olah tak wujud . Sedih wooo . Terasa macam dianaktirikan . *ayat tunggang-langgang*

Lagi seminggu nak cuti *sengih* Time cuti tak pegi mane2 pon , bertapa kat kedai aku n tolong ayah berniaga . Nak carik duit . Hee . Teringin nak beli ANDROID :3 Tengok orang lain pakai macam syok je . Blackberry ? ohh , jangan tanya aku . Setahun akan datang maybe dapat kot memandangkan aku seorang yang boros dan tak reti nak simpan duit . Huhuhu . Doa-doakan laa yee aku dapat beli . InsyAllah . Bubyeeee ;)


Older Post | Newer Post
EMPUNYA BLOG


Fatin Afiqah | 21 | STUDENT | NEGERI SEMBILAN > JOHOR |



Diary About Stuff Site

Let's Talk!


Old Story :)


get this widget here


The Credits!

Template by : Cherrybam and NadyaWiwit
Basecode by : Nadya
Header by : Munirah
Sidebar coding : Kak Fatin Full Edited : Sepet