//Sepet Story ^^
Kesengalan dan kegilaan :3
Jumaat, 26 Oktober 2012 | 0Superstar (s)!

Assalamualaikum kawann :) Sekejapnya masa berlalu kan ? Sedar tak sedar umur wa pon dah meningkat. Umur je yg meningkat tapi otak still bebudak -,- Hoho . Itu normal . Tak perluu kata ape-ape okeng :D Hurmmm~ Lagi beberape minggu nk cuti sekolah . Wahh , eksaited meyh :3 Now , aku tengah exam akhir tahun then next year aku dah SPM . Burr . Cuak babeng . SPM , please go away from me --' Huh . Tahun dpn nk study , study and study . Tak nak enjoy enjoy sgt dah . Fb , Twitter and Belog bakal bersawang . Mereka bakal dianak tirikan . Huhu . Aku dah tak nak buad parent aku sedih sbb tengok result aku yg cukup cukup makan tu .

Haritu sebelum exam , aku bawak kamera pegi sekolah . Biaselah , budak nakal . Mase cikgu takde , kiteorg pon mule laa beroperasi . Kekeke . So , ni makan dia . . . . 







 


Sebenarnye , banyak lagi tapi cukup laa tu . Tak larat den nk upload bebanyak .Takot ade yang tak suke pulak . Haha . Byebye :)


Older Post | Newer Post
EMPUNYA BLOG


Fatin Afiqah | 21 | STUDENT | NEGERI SEMBILAN > JOHOR |



Diary About Stuff Site

Let's Talk!


Old Story :)


get this widget here


The Credits!

Template by : Cherrybam and NadyaWiwit
Basecode by : Nadya
Header by : Munirah
Sidebar coding : Kak Fatin Full Edited : Sepet