//Sepet Story ^^
Demam Gangnam Style :3
Selasa, 18 September 2012 | 0Superstar (s)!


Haa , siape dah tengok video kat atas nie ? Mesti ramai kan dah tengok :D Boleh dikatakan OPPA GANGNAM STYLE ni dah jadi fenomena sekarang nie . Pegi mane2 je , aku akan dengar " Op op op op op op gangnam style "  Haha . Sampaikan pegi sekolah pon cikgu ckp pasal Gangnam Style even mak aku tengok pon dah leka jap . Hoho . Walaa . Punye laa ramai yang minat . Yang kelakar nye , aku tengok dekat youtube ade KL Style  , Sabah Style , Georgetown Style and banyak lagi laa . Nogori pon ade wehh -,- Kadang2 kita tak sangka video yang biase2 mcm nie bley jd ikutan .Tapi ada yang cakap Gangnam Style ni hina Islam . Aku pon tak pasti bahagian yang mane. Aku just dengar khabar angin .  Tapi , seperti yang semua maklum peminat KPOP termasuk aku akan menggilai penyanyi , pelakon yang handsome n cantik je . Tapi berbeza dengan penyanyi Gangnam Style nie . Dia biase je. Tak handsome . Berbadan gempal tapi disebabkan faktor X dia , dia jd ikutan . Hurm , siape sangke kan :) So , kite boley ambik iktibar laa yg rupa paras bukan penentu kejayaan someone .Yang penting USAHA :)


Older Post | Newer Post
EMPUNYA BLOG


Fatin Afiqah | 21 | STUDENT | NEGERI SEMBILAN > JOHOR |



Diary About Stuff Site

Let's Talk!


Old Story :)


get this widget here


The Credits!

Template by : Cherrybam and NadyaWiwit
Basecode by : Nadya
Header by : Munirah
Sidebar coding : Kak Fatin Full Edited : Sepet