//Sepet Story ^^
Bengkel karikatur with majalah Ujang ;)
Khamis, 13 September 2012 | 0Superstar (s)!

Baru- baru ni , sekolah aku ade buad Bengkel Karikatur Majalah Ujang . Bengkel ni just untuk form 4 and form 5 je tapi memandangkan form 5 trial SPM , so form 4 jela yg ade . Bengkel ni khas untuk budak aliran seni visual . So , kelas aku lah tu . Haha . *padahal bukan pndai melukis pon . ssshhh :D
Cikgu aku ade jemput 4 orang kartunis majalah Ujang . Alaa , majalah lawak antarabangsa tuu :3 Siape yg bace tau lah , siape yg tak bce tu pegi lah kdai tengok . Ngee .

Sementare tunggu kartunis tu sampai , aku dgn membe2 sempat laa jugak berfotografi . *Cewahh . Ni bukti dia , jeng jeng ...





dari kiri kiah , fyza , pikah , bila , tykah n tuan punye belog :P

with fyza pijod . aku nampak gemuk T_T

with tykah kecik . haha

time nie dorang tgah lawan mata sape paling besar -,- 

Haa . Time tu kiteorg tengah tunggu kartunis tu datangg . Bile takde keje tu , tu lah jd nye . Penuh la jugak kamera aku tu . Beratus2 gmba ohh . Kau ado ? Haha . Senget --'
Lepas puas menunggu , akhirnya sampai jugak dorang nie . . .

yg baju merah kartunis pixton , baju coklat kartunis kiwi ;D

kartunis manggis .

dari kiri tu kartunis ayoi .

Lepas dorang sampai , dorang story pasal kerje dorang . Then dorang suruh kiteorang semua melukis satu karakter . Peh , aku lukis mcm haram jadah . Biase lah , tangan kayu nk suruh lukis mmg tak laa kan :3

fokus -,-

cantik kan ? kartunis kiwi yg lukis :D

ha , ni lah  org nye :)

pak kacau , naim -,-'


sorry tak jelas . lukisan tu bkn aku buad , aku tlong promote kn je . muehehe

rehat duluuu :DD


Seriously , rase happening sgt time tu . Memey laa kan , tak belajar . Tu yg budak sekolah suke kan , haha.
Lepas rehat tu , kiteorg smbung balik melukis . Then tak lme lepas tu , diorang kena balik . Huwuu~ sedihnya sbb sekejap je mase berlalu . 


sesi autograf . ngee

tadaaa~ hasil seni diorang untuk sekolah kiteorg :))

kenangan ^^ kartunis yg lain tgah bz lyn budak2 nie .

p/s: tahun dpn dtg lagi yaa~ hahaha . tahun dpn aku last sekolah . sedihnya ;'(





Older Post | Newer Post
EMPUNYA BLOG


Fatin Afiqah | 21 | STUDENT | NEGERI SEMBILAN > JOHOR |



Diary About Stuff Site

Let's Talk!


Old Story :)


get this widget here


The Credits!

Template by : Cherrybam and NadyaWiwit
Basecode by : Nadya
Header by : Munirah
Sidebar coding : Kak Fatin Full Edited : Sepet