//Sepet Story ^^
Tawar hati .
Sabtu, 25 Ogos 2012 | 0Superstar (s)!


Semua orang pernah kene tipu kan masa bercouple kan ? Perempuan kalau sekali dah kena tipu dengan lelaki , dia tak kn percaya lagi dengan lelaki :D  . Okey , aku bercakap mcm dah ade pengalaman je kan . Lol . Actually , aku pernah laa terkena . Now , aku dah rasa kosong , kosong :') Tawar hati oi . Cukuplah sekarang nie aku SINGLE . Kalau ade yg sudi , ade laa :)

BTW , aku happy now coz aku ade kawan-2 yg sudi hulurkan telinga diorang untuk mendengar story mory wa yg tak berape nak fairytale nie . Haha . Aku ade kawan-2 Facebook , Twitter  dan Blog . Tiga benda tu laa yg aku selalu bukak untuk hilangkan bosan aku then benda tu jugak tempat aku meluahkan segala benda yg aku rasa patut aku luahkan . See :D Sekarang nie semua di hujung jari je okey :3 Tapi kengkadang benda tu jugak laa yg buad aku sakit hati , marah n macam-2 lagi laa . Tak boleh nk hrapkan sgt laa actually .


Dah 2 bulan aku single , satu pencapaian yg bagus :D  Haha , tu pon nk gebang ke gile -,-  At least , aku tak memekak dkt status FB aku kan ,  sibuk nk searching2 bagai . Tetiba aku teringat lagu Aliff Aziz -Jangan Ganggu Pacarku . Lirik dia yg boleh dikatekn awesome lah jugak . Story pasal cinte muka buku . Kadang-2 , cinte internet nie ade yg kekal , ade yg tak . Lepas tu yg menipu pon banyak . Yg dah couple tu ade yg curang . Itu dah lumrah dlm dunia FB . Tapi sejujurnya aku tak macam tu .Okey aku nk tnye , kebabian jenis apekah ini --' Ade pasangan yg setia pon masih tak tahu nk hargai . Tak bersyukur kan diorang :X



                                                                                                                                           


Older Post | Newer Post
EMPUNYA BLOG


Fatin Afiqah | 21 | STUDENT | NEGERI SEMBILAN > JOHOR |



Diary About Stuff Site

Let's Talk!


Old Story :)


get this widget here


The Credits!

Template by : Cherrybam and NadyaWiwit
Basecode by : Nadya
Header by : Munirah
Sidebar coding : Kak Fatin Full Edited : Sepet