//Sepet Story ^^
Hari bersejarah -,-
Sabtu, 11 Ogos 2012 | 0Superstar (s)!

                                           

Assalamualaikum :3
Semalam merupekan hari yang memalukan --' Story dia macam ni , mase perhimpunan , cikgu buad sportchek tudung . Masing-masing buad derk jelaa , then aku pun buad slamber je .Tetibo ustazah panggil aku " Ha awak " , aku ingt kan budak lain . Then dia panggil " Awak laa " , dia suruh bangun . Ohmaii -,- Then dia suruh pusing belakang nk tengok tudung wa panjang or tak , pas tu budak-2 ni cakap tak . Dia ckp " Pendek ni , pegi berdiri kt blakang " . Aku pon pegi laa . Ramai kot yangg kne panggil , termasuk laa kwn sekelas aku . Ingt kan just nk mara2 ke tapi . . jeng . . jeng . . Akak-akak pengawas membawa TELEKUNG ! #wadefuk betul laa . Aku dah boleh jangke yang aku akan kne pakai telekung tuh sampai balik . 

Nak buad acano , pakai laa . Tapi disebabkan degil yang menebal , ade yang sorok tudung sekolah dorang dlm beg n pure2 pakai :D Tapi aku n membe pakai der . Tapi sekerat jalan jela , kteowg beli tudung spare kt koperasi sekolah . HAHA . 

Kesimpulannye , tak de la kiteorg pakai smpai balik . Hewhew :3 Sorry cikgu , kiteorg tak sngup diketawekan oleh satu sekolah . Menyampah betul . Punye laa ramai yg pakai lagi pendek tudung drg dari aku . Tu pon cikgu tak npk . Shit ! herh. 
Tapi takpe , itu kenangan yg plg "SWEET" dalam hidup aku -,- Hahaa . Byeee .

                                             
                              


Older Post | Newer Post
EMPUNYA BLOG


Fatin Afiqah | 21 | STUDENT | NEGERI SEMBILAN > JOHOR |



Diary About Stuff Site

Let's Talk!


Old Story :)


get this widget here


The Credits!

Template by : Cherrybam and NadyaWiwit
Basecode by : Nadya
Header by : Munirah
Sidebar coding : Kak Fatin Full Edited : Sepet