//Sepet Story ^^
Turn 21 & how my life now ?
Jumaat, 7 Julai 2017 | 0Superstar (s)!

Assalamualaikum and hi to everyone ! Here i am typical seorang Fatin yang suka update blog bila mana di rasa dia suka dan kadang-kadang bertahun tak update muahahaha. Lol . Sedar tak sedar , i'm turning 21 ! How fast times flies :') Baru beberapa hari my birthday dan syawal yg ke-13 hari ini ( masa tengah tulis entry ni ) . Alhamdulillah Allah masih panjangkan umur cuma kesihatan je yg tak berapa nak baik :') Masih tercari-cari ubat utk masalah Asma aku . Maybe faktor sekeliling atau penat atau pemakanan tak dijaga ehehehe . Doakan ai sihat :) Okay meh aku belanja gambar kek birthday haritu . Sambut dengan family je haha.


Yummy :P Gambar sendiri takde. Masa ni waktu malam so lighting kurang boek. 

Okay habis pasal birthday . How about my life now? So far Alhamdulillah baru habis belajar & tengah tunggu my graduation day . Buat masa sekarang kerja sambilan dulu dekat tempat aku.  Kalau badan sihat baru fikir kerja jauh sikit . Then , alhamdulillah bahagia dikelilingi orang yg tersayang :)
Sis nak belanja lagi gambar , kali ni gambar raya .






Tu je yg ada, yg lain dalam simpanan . Haha . Okay bye



Older Post
EMPUNYA BLOG


Fatin Afiqah | 21 | STUDENT | NEGERI SEMBILAN > JOHOR |


Diary About Stuff Site

Let's Talk!


Old Story :)


get this widget here


The Credits!

Template by : Cherrybam and NadyaWiwit
Basecode by : Nadya
Header by : Munirah
Sidebar coding : Kak Fatin Full Edited : Sepet